Praktijk voor Spirituele Haptonomie

                                                                                                       Janne van der Marel  

                                                                                                                                                                

                                   

                         

                                                                   haptonomie   paranormale geneeswijzen    voor wie   kinderen   over mijzelf    contact    schilderijen

                                   

 

Paranormale geneeswijzen  

 

Door als spiritueel haptonoom samen te werken met mijn gids onderscheid ik mij van anderen. Door deze samenwerking weet ik welke problematiek er speelt en welke hulp op het moment zelf geboden moet worden.

Van jongs af aan bezit ik een hoge gevoeligheid, een antenne, waardoor ik anders voel, hoor, zie, en weet dan de meeste mensen.

In de loop van mijn leven is deze gevoeligheid ontwikkelt tot de gaven van helder voelen, helder zien, helder horen, helder weten, helder ruiken, magnetisme, de gave van genezen en het mediamiek zijn.

Het mediamiek zijn houdt in dat ik een soort tussenpersoon ben tussen deze wereld en de geestelijke wereld. Ik werk samen met mijn gids die in de geestelijke wereld leeft en ik laat mij in mijn werk door hem leiden. Mediumschap wil dus zeggen dat informatie verkregen wordt uit de geestelijke wereld.

Mijn paranormale en mediamieke gaven, mijn kennis en vaardigheden van de haptonomie en haptonomische benaderingswijze zijn binnen mijn werk onlosmakelijk met elkaar verbonden.

                         

                                                                                           

  

Dit schilderij  “Werelden” verwijst naar ander werkelijkheden, werelden, die bestaan naast de voor ons zichtbare werkelijkheid.  Wij zijn verbonden met deze werelden en maken er deel vanuit, of wij ons daar nu bewust van zijn of niet.

.